MenuKaart
voorgerechten
Vijgentaartje*, bladerdeeg, en noten, honing |
€ 9,95 | |
|
||
Visplank, gerookte zalm, paling, garnalen. | € 12,95 | |
Vleesplank, Parma, spinata, coppa, olijven, Parmezaan. | € 12,95 | |
Carpaccio, biet, mierikswortel, pijnboompitjes, Parmezaan. | € 12,95 | |
Balkenbrij en Bloedworst, gebakken vijg en noten | € 12,95 | |
tjeerz soepen
Pomodori soep*, room, pijnboompitjes en rucola. | € 6,00 |
tjeerz hoofdgerechten
Zeetong, roomboter gebakken | € 24,75 |
Risotto met vis, schaal- en schelpdieren, Parmezaan | € 19,75 |
Hertenbiefstuk, groenten en jus | € 21,75 |
Kipsaté, satésaus en kroepoek | € 18,75 |
Mixed grill, kip, lam, varken en rund. | € 23,75 |
Rib-eye (250gr) Black Angus bospaddenstoelen | € 23,75 |
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, salade en mayonaise. |
|
Mocht u van dit bovenstaande extra willen bestellen horen wij het graag. |
|
Wij kunnen niet altijd rekeninghouden met diëten of allergieën. |
tjeerz nagerechten
Dame blanche ganache van pure chocolade, slagroom. | € 6,75 | |||
Belga ijs, slagroom | € 6,75 | |||
|
||||
|
||||
tjeerz proeverijen
Port Tawny-port Late Bottled Vintage Colheita 1994 |
€ 7.75 |
Likeur likeuren, keuze uit 3 soorten met o.a. papagaaiensoep, zilverwater, bitterkoekjes. |
€ 7.75 |
Whisky Single Malts van Schotland. Highland, Lowland en een Islay, alle drie, 12 jaar, single malt. |
€ 8.75 |
Digestief. |
|
Likeuren vanaf Whisky's vanaf Pedro Ximénez Pedro Ximénez 1986 Colheita port 1984 Cognac vanaf |
€ 4.25 € 4,50 € 5.75 € 8,75 € 6,95 € 5,95 |